Blaagaard Kammerkor

Dirigent Erik Dynesen

Blaagaard Kammerkor blev etableret i 1974 på Blaagaard Seminarium. Korets medlemmer har en stor aldersmæssig spredning og er et kor med stor koncertaktivitet i såvel indland som udland. Koret har indenfor de sidste 11 år deltaget 5 gange i internationale korkurrencer og er hver gang blevet placeret i toppen af silverband-kategorien, og vi har vundet den to gange.

Blaagaard Kammerkor er et ambitiøst kor, der stiler efter præstation af høj kvalitet ved vores koncerter. Dette kræver også, at korets medlemmer møder forberedt, og at der er et så stabilt fremmøde som overhovedet muligt. Vi glemmer dog ikke, at der også skal være en social dimension i vores arbejde. Vi afholder årligt to korweekender/korlørdage, som afsluttes med et socialt arrangement, og vi afholder selvfølgelig både sommerfrokoster og julefrokoster.

Vores repertoire for efteråret 2018 omfatter bl.a. værker af Palestrina, Arvo Pärt, Bach, Knut Nystedt og Brahms.

Vi søger pt. især tenorer og 1. sopraner, men alle er velkomne til at kontakte os. Har du lyst til at være med i koret, kan du kontakte Erik Dynesen på ovenstående mobilnummer eller mail (se boksen for adressen).

Save

Save