Blaagaard Kammerkor

BlaagaardKammerkor 2017

Dirigent Erik Dynesen

Blaagaard Kammerkor blev etableret i 1974 på Blaagaard Seminarium. Korets medlemmer har en stor aldersmæssig spredning og er et kor med stor koncertaktivitet i såvel indland som udland. Koret har indenfor de sidste 10 år deltaget 5 gange i internationale korkurrencer og er hver gang blevet placeret i toppen af silverband-kategorien.

Blaagaard Kammerkor er et ambitiøst kor, der stiler efter præstation af høj kvalitet ved vores koncerter. Dette kræver også, at korets medlemmer møder forberedt, og at der er et så stabilt fremmøde som overhovedet muligt. Vi glemmer dog ikke, at der også skal være en social dimension i vores arbejde. Vi afholder årligt to korweekender, som afsluttes med et socialt arrangement, vi afholder selvfølgelig både sommerfrokoster og julefrokoster.

Vores repertoire for foråret 2018 omfatter bl.a. værker af Palestrina, Mozart, Bruckner og Bach.

Alle er velkomne, men pt. søger vi især tenorer og 1. sopraner, men alle er velkomne til at kontakte os. Har du lyst til at være med i koret, kan du kontakte Erik Dynesen på mobilnummer eller mailadresse (se boksen "kontakt").

Save

Save